STVV en KV Oostende maken er veldslag van met twee rode kaarten

24-08-2020 22:35
3

Op maandavond speelde Sint-Truiden VV in eigen huis tegen KV Oostende. Het werd een harde wedstrijd met veel kaarten, maar géén doelpunten.

De eerste helft begon goed. Beide clubs kregen wat kansen, maar daarna gingen de poppen aan het dansen. Het werd bitsiger en dat resulteerde in kaarten. Vlak voor rust pakte STVV wéér rood. Dit keer was het Teixeira die over de schreef ging. De Braziliaan kwam veel te laat en torpedeerde Sakala. In totaal vielen er vier gele kaarten , één rode kaart en géén doelpunten voor rust.

Ook in de tweede helft bleef de partij bitsig. Twintig minuten voor tijd kwam er ook een strafschop voor KV Oostende na tussenkomen van de VAR. Scheidsrechter Geldhof ging de beelden bekijken en besloot de bal op de stip te leggen. Skulason miste de opgelegde kans op 0-1 en schoot de bal tegen de binnenkant van de paal. Een kwartier voor tijd kreeg ook KVO een rode kaart.

Jelle Bataille kreeg een tweede gele kaart onder zijn neus geduwd. Uiteindelijk bleef de wedstrijd op 0-0 steken na een harde wedstrijd.