Overvolle kern: 'Genk zoekt oplossing voor Zhegrova, zes anderen op de wip'

Overvolle kern: 'Genk zoekt oplossing voor Zhegrova, zes anderen op de wip'

Gepubliceerd: dinsdag 18 augustus 2020 om 14:48di 18-08-2020 om 14:48

KRC Genk is met een 4 op 6 begonnen aan de competitie. De Limburgers haalden al enkele nieuwkomers waardoor er nog een heleboel jongens mogelijk op de wip gaan. Zo werd de uitgaande transfer van Dieumerci Ndongala al officieel bekend gemaakt. 

Een ervan is Edon Zhegrova (21), die na een uitleenbeurt aan het Zwitserse Basel dolgraag daar wil tekenen. De club hapte in eerste instantie echter niet toe om de aankoopsom van 3,5 miljoen euro te betalen, al is een langer verblijf in Genk sowieso uitgesloten, volgens Het Belang van Limburg.

Naast Zhegrova staan er nog vraagtekens achter een hoop namen. Zo zoekt Genk een oplossing voor Nordin Jackers (22), Amine Khammas (21), Rubin Seigers (22) en Zinho Gano (26). Die laatste ligt nog twee jaar onder contract in de Luminus Arena, maar is momenteel gekwetst.

Ook twee grote namen wachten nog op meer duidelijkheid over hun toekomst. Zo werden zowel Joseph Paintsil (22) als Patrik Hrosovsky (28) beiden voor veel geld gehaald, maar stonden ze elk nog niet op het wedstrijdblad dit seizoen. 'Het financiële plaatje staat bovendien de makkelijkste oplossingen in de weg', weet het Limburgse medium.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws