Algemeen Dagblad: Feyenoord betrekt FC Volendam in ingenieus Antonucci-plan

Algemeen Dagblad: Feyenoord betrekt FC Volendam in ingenieus Antonucci-plan

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 22:25ma 10-08-2020 om 22:25

Ook het Algemeen Dagblad maakt melding van een mogelijke Feyenoord-transfer van Franco Antonucci. Volgens het AD denken de Rotterdammers aan een transferconstructie met FC Volendam, dat hem afgelopen seizoen al huurde van AS Monaco.

De 21-jarige spelmaker maakte grote indruk bij Volendam , maar lijkt weinig toekomst te hebben bij AS Monaco, dat Antonucci in 2017 overnam van Ajax. Feyenoord Transfermarkt en het Waalse medium La Dernière Heure meldden dat Feyenoord achter de aanvallende middenvelder aanzit en ook het AD komt maandag met nieuws over Antonucci.

Feyenoord heeft niet de middelen om zijn tot 2022 doorlopende contract af te komen, maar broedt volgens de berichtgeving op een ingenieuze constructie. Als FC Volendam de eerste termijn van de transfersom voor zijn rekening neemt, kan Antonucci ook komend seizoen bij de club gestald worden. Feyenoord zou dan in een later stadium de rest van de transfersom aan Monaco over kunnen maken.

De Belgische jeugdinternational met Italiaanse roots was vorig seizoen goed voor elf goals en vijf assists in de Keuken Kampioen Divisie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws