LIVE: Antwerpen en Moeskroen gaan rusten zonder goals

LIVE: Antwerpen en Moeskroen gaan rusten zonder goals

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 18:05za 08-08-2020 om 18:05

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 19:52za 08-08-2020 om 19:52

Club Brugge – Charleroi was de opener voor het nieuwe seizoen en Antwerp volgt door thuis Moeskroen te ontvangen. Het was lange tijd niet duidelijk of de wedstrijd wel op de Bosuil kon doorgaan door de strenge coronamaatregelen in Antwerpen. Op hetzelfde moment wordt ook Standard-Cercle Brugge gespeeld. Volg beide wedstrijde LIVE op VoetbalPrimeur.be.

 

Uiteindelijk werd het licht op groen gezet en Antwerp kan het seizoen aldus thuis beginnen. The Great Old beginnen met Ivan Leko aan een nieuwe periode na Laszlo Bölöni. De Kroaat heeft zijn vuurdoop alvast niet gemist door met 1-0 de bekerfinale binnen te halen ten koste van ex-club Club Brugge. Er staat wel een andere elf op het veld dan tegen Club. Butez neemt zijn plaats onder de lat in. Woelwater Lamkel Zé begint op de bank.

Moeskroen eindigde afgelopen seizoen op de tiende plek. Het zag met Jean Butez en Frank Boya twee sterkhouders naar Antwerp vertrekken. Met de nieuwe samenwerking met Lille kwamen alvast zes spelers over van de Franse club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat verwacht jij van de wedstrijd?

(111 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws