Anderlecht en Vlap verbergen ambitie niet: 'Ik mik op de top drie, de club ook'

Anderlecht en Vlap verbergen ambitie niet: 'Ik mik op de top drie, de club ook'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 13:33vr 07-08-2020 om 13:33

RSC Anderlecht heeft een matig seizoen achter de rug en eindigde pas op een achtste plek. Komend seizoen, dat dit weekend begint, wil men bij Anderlecht beter doen. Die doelstelling deelt ook Michel Vlap.

De Nederlandse middenvelder gelooft ook dat Anderlecht veel beter kan. "Ik voel dat we een stap verder zijn dan vorig jaar", vertelt hij bij Omrop Fryslan. "De bedoeling is dat we doorgaan met hoe we voetbalden op het einde. Doelpunten maken, dominant zijn en mooi voetbal laten zien. Er zit veel kwaliteit in de groep. Ik heb positieve verwachtingen."

Anderlecht eindigde vorig seizoen pas op een achtste plek, maar wil nu dus beter doen. Veel beter. "Ik mik zelf op de top drie en ik weet dat Anderlecht dat ook wil", geeft Vlap aan.

Persoonlijk kende Vlap een seizoen met ups en downs. Hij blijft ook positief. "Ik vind dat ik een stap heb gemaakt, zowel in fysiek als in voetballend opzicht. Ik ben veel veiliger aan de bal. Ik ben hier naartoe gekomen om me te ontwikkelen en ik merk aan mezelf dat ik stappen maak", aldus de Nederlander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Anderlecht in de top drie eindigen?

(158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws