OFFICIEEL: Carlinhios laat Standard achter zich: 'Nog mooie som voor Rouches'

OFFICIEEL: Carlinhios laat Standard achter zich: 'Nog mooie som voor Rouches'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 08:25vr 07-08-2020 om 08:25

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 12:15vr 07-08-2020 om 12:15

Standard neemt afscheid van Carlos Vinícius Santos de Jesús, beter bekend als Carlinhos. De Braziliaanse middenvelder keert terug naar eigen land, waar hij bij Vasco da Gama aan de slag gaat. Dat maakten de Rouches bekend via de officiële kanalen.

'Standard de Liège, Club Regatas Vasco da Gama en Carlos Vinícius Santos de Jesús, bijgenaamd CARLINHOS, zijn tot een akkoord gekomen: de Braziliaanse offensieve middenvelder tekende een contract bij de club uit Rio de Janeiro', klinkt het op de clubwebsite. Zo verlaat Carlinhos Luik na drie seizoenen onder contract gestaan te hebben.

In de zomer van 2017 legde Standard nog 2,5 miljoen euro op tafel voor Carlinhos. Overtuigen op Sclessin kon de Braziliaan echter nooit. Na uitleenbeurten aan Guarani (BRA) en Vitoria Setubal (POR) vertrekt Carlinhos nu definitief uit Luik.

 In totaal kwam de aanvallende middenvelder 35 keer uit voor de Rouches. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en evenveel assists. Voor welke transfersom Carlinhos vertrekt bij Standard is onduidelijk.

Update: Volgens La Dernière Heure ontvangt Standard alsnog een mooie som voor Carlinhios. De Rouches zouden 1,5 miljoen euro mogen bijschrijven op de bankrekening. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws