Dan toch in Genk blijven? 'Zhegrova haalde neus op voor staartploeg Ligue 1'

Dan toch in Genk blijven? 'Zhegrova haalde neus op voor staartploeg Ligue 1'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 16:44do 06-08-2020 om 16:44

KRC Genk haalde al enkele keren de geldbuidel boven voor versterkingen als Gerardo Arteaga, Cyriel Dessers en Daniel Muñoz. Mogelijk heeft het er ook een 'gratis' aanwinst bij. Edon Zhegrova staat namelijk nog steeds op de loonlijst in de Luminus Arena. Daar kon ook Dijon FCO niets aan veranderen.

Nochtans heeft het nummer zestien uit de afgelopen Ligue 1 er alles aan gedaan om Zhegrova in huis te halen. De Kosovaar mocht in de mosterdstad zelfs een contract voor vijf jaar ondertekenen, weet Foot Mercato. Daar bedankte hij echter vriendelijk voor. Hoogstwaarschijnlijk had Dijon eerder al overeenstemming bereikt met Genk.

Voorlopig blijft Zhegrova dus in dienst van de Limburgers. De linkspoot heeft klasse te koop, maar strijkt wel eens tegen de haren door zijn ongeduldige houding. Het voorbije seizoen leende Genk hem uit aan FC Basel. Daar deed Zhegrova het meer dan behoorlijk. Er was aankoopoptie in de huurdeal opgenomen, maar die konden de Zwitsers niet lichten. Zhegrova zal het seizoen dus aanvatten bij Genk, al sukkelde hij in de voorbereiding met zijn linkervoet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Genk Zhegrova houden?

(451 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws