'Manchester City heeft nog 250 miljoen te besteden en wil vier versterkingen'

'Manchester City heeft nog 250 miljoen te besteden en wil vier versterkingen'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 13:44do 06-08-2020 om 13:44

Manchester City is na de komst van Ferrán Torres en Nathan Aké nog lang niet klaar op de zomerse transfermarkt. Volgens The Athletic is het de bedoeling dat er nog minstens vier nieuwe spelers naar het Etihad Stadium komen.

Manchester City wil vóór de Premier League-start (12 september) de selectie op orde hebben - en daarbij oriënteert de runner-up van vorig seizoen zich op versterking voor vier posities: linksback, centrale verdediger, vleugelaanvaller en spits. In het transferpotje zit naar verluidt nog 250 miljoen euro.

Het betekent dat Aké bij City te maken krijgt met een extra concurrent voor een plek in het hart van de verdediging. De Oranje-international kan ook uit de voeten als linksback. Volgens The Athletic is in elk geval Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly in beeld, maar zijn komst zou een kwestie van de lange adem zijn. Hij is bovendien peperduur: 90 miljoen euro.

In de aanval is City op zoek naar vervangers van de vertrokken David Silva en Leroy Sané. Bovendien beginnen de jaren te tellen voor de geblesseerde Sergio Agüero (32). Lautaro Martínez (Internazionale) en João Félix (Atlético Madrid) worden genoemd als kandidaten in Manchester.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws