UPDATE: 'Gent bereikt akkoord met Lille en ontvangt recordsom voor David'

UPDATE: 'Gent bereikt akkoord met Lille en ontvangt recordsom voor David'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 08:11do 06-08-2020 om 08:11

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 19:15vr 07-08-2020 om 19:15

Volgens het Franse La Voix du Nord heeft Lille het bod op Jonathan David verhoogd tot 30 miljoen euro en is er bijna een akkoord. Er zou ook een contract van vijf jaar klaarliggen. Leeds United bood naar verluidt al 35 miljoen euro.

KAA verlangt ook een bedrag tussen de 30 à 35 miljoen euro. ‘Volgens onze informatie zou Leeds 35 miljoen geboden hebben, maar Jonathan David heeft geen trek in een overgang naar de Engelse traditieclub, die naar de Premier League promoveert’, meldt Het Laatste Nieuws.

David heeft aldus zijn zinnen gezet naar een overgang naar het Franse Lille. De transfer moet het record breken van Youri Tielemans die voor 25 miljoen euro van Anderlecht naar AS Monaco trok. Een akkoord zou in de maak zijn nu dat KAA Gent en Lille de onderhandelingen weer hebben opgestart.

Update: Volgens Sportwereld naderen Lille en KAA Gent een akkoord over de transfer van David. De twee partijen zijn er nog altijd niet uit, maar nu Lille over het geld van Victor Osimhen (verkocht aan Napoli) beschikt, 'maakt zich sterk dat er op korte termijn een finaal akkoord kan bereikt worden'. 

Update: Volgens journalist Johnny Georgopoulos hebben KAA Gent en Lille nu ook een akkoord bereikt. David wordt voor een absolute recordsom verkocht aan de Franse ploeg. Gent ontvangt naar verluidt 32 miljoen euro voor de Canadees, die begin volgende week wordt voorgesteld bij Lille.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws