'Barcelona slaat grote slag: terugkeer Onana lijkt voorlopig van de baan'

'Barcelona slaat grote slag: terugkeer Onana lijkt voorlopig van de baan'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 19:02wo 05-08-2020 om 19:02

Marc-André Ter Stegen heeft een akkoord bereikt met FC Barcelona. De Duitse doelman gaat zijn contract in Camp Nou verlengen tot medio 2025, zo bevestigt voorzitter Josep Maria Bartomeu aan de Italiaanse journalist Fabrizio Romano.

Daarmee komt er een einde aan de voortdurende keeperssoap in Barcelona, die begon op het moment dat Ter Stegen eind april een aanbieding van de club naast zich neerlegde. De 28-jarige keeper en Barça lagen aanvankelijk ver uiteen over het salaris. Nadat de onderhandelingen werden stilgelegd, verscheen onder meer Andre Onana van Ajax op de radar van de Catalanen.

Ter Stegen en Barcelona hervatten de gesprekken echter in mei en kwamen toen wel nader tot elkaar. Nu is er dan daadwerkelijk witte rook aanstaande, zo verzekert Romano. Daarmee lijkt voor Onana de weg naar Camp Nou voorlopig geblokkeerd. De Kameroener maakt er geen geheim van dat hij graag terugkeert bij Barça.

Ter Stegen speelt sinds de zomer van 2014 voor Barcelona. De doelman kwam destijds voor ongeveer twaalf miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. De afgelopen seizoenen groeide hij uit tot een steunpilaar, waardoor de Catalanen er veel aan gelegen was om hem te behouden. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2022 af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws