Eerste twee matchen van je favoriete Belgische club kan je nu ook in bioscoop zien

Eerste twee matchen van je favoriete Belgische club kan je nu ook in bioscoop zien

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 15:17wo 05-08-2020 om 15:17

Het zijn barre tijden voor iedereen, de voetbalsupporters incluis. Het is nu al bijna een half jaar geleden dat die nog eens naar een wedstrijd van hun favoriete club mochten gaan kijken. Kinepolis verzacht de zeden en zwaait haar bioscoopdeuren open.

In een persbericht laat Kinepolis weten dat fans de komende weekends welkom zijn om de wedstrijden uit de Jupiler Pro League te komen bekijken. Alle duels van de eerste twee speeldagen zullen vertoond worden. Vanzelfsprekend zijn er enkele maatregelen te respecteren, maar op deze manier hoopt Kinepolis toch wat extra beleving bij de fans te krijgen. Het werkte daarom een concept uit, samen met de Pro League en rechtenhouder Eleven Sports.

"Je lievelingsploeg aan het werk zien in de bioscoop biedt daarom een uitgelezen kans om samen met fans, in de meest veilige omstandigheden, dichter bij voetbal te zijn", luidt het. "Voetbalfanaten krijgen zo de opportuniteit om hun ploeg aan te moedigen in alle veiligheid, conform aan de meest recente coronamaatregelen. Zoals bij ieder bioscoopbezoek is er een maximum capaciteit qua aantal bezoekers, is een mondmasker verplicht en moet je bij het binnenkomen steeds je handen ontsmetten."

Geïnteresseerden kunnen vanaf deze woensdag tickets bestellen voor hun wedstrijd naar keuze via de website van Kinepolis. Voor één kaartje betaal je negen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou jij je favoriete ploeg graag aan het werk zien in de bioscoop?

(244 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws