'Club Brugge mengt zich na Gaich ook nog voor een andere Argentijn'

'Club Brugge mengt zich na Gaich ook nog voor een andere Argentijn'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 18:30di 04-08-2020 om 18:30

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 18:32di 04-08-2020 om 18:32

Club Brugge zou een oogje hebben op Santiago Hezze. De achttienjarige Argentijn staat ook in de belangstelling van Genoa en Villarreal. Dat meldt de lokale bron Ole.

Hezze is een aanvallende middenvelder die nog in eigen land actief is, bij CA Huracan. Daar is hij echter nog geen vaste pion: hij heeft er nog maar vijf basisplaatsen op de teller staan. Hezze is geflatteerd door de interesse van verschillende clubs in Europa, maar lijkt nog niet gebrand op een transfer. 

"Mijn voornaamste doel en droom was om mijn debuut te maken in het shirt van Huracan. Nu moet ik gewoon volhouden en alles stapje per stapje doen. Ik houd mezelf doelen voel en zet me volledig in", verklaart Hezze op de officiële website van de club.

Eén voordeel voor de teams die interesse hebben: Hezze heeft zelfs nog geen profcontract getekend in Argentinië, al wordt daar nu wel over gesproken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws