Transfer van Roofe lijkt in kannen en kruiken: spits poseert met shirt van Rangers

Transfer van Roofe lijkt in kannen en kruiken: spits poseert met shirt van Rangers

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 15:23di 04-08-2020 om 15:23

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 16:53di 04-08-2020 om 16:53

RSC Anderlecht lijkt definitief afscheid te nemen van Kemar Roofe. De aanvaller was al in onderhandeling met Glasgow Rangers en nu duikt een foto op waarop hij poseert met het shirt van de Schotse traditieclub.

Het Twitter-account Rangers Culture, dat het wel en wee van de Rangers op de voet volgt, heeft een foto gedeeld van Roofe met het blauwe truitje van de club. Er is ook een fotograaf aan het werk, dus het lijkt erop dat de deal rond is. Het zou niet verbazen als beide clubs de transfer in de komende uren officieel bekend maken.

Zo komt er na amper één seizoen al een einde aan de samenwerking tussen Roofe en Anderlecht. De Brusselaars hoopten vorige zomer in de persoon van de Brit een nieuwe goaltjesdief gevonden te hebben. Roofe toonde nog wel geregeld zijn neus voor doelpunten (hij sloot af op zeven treffers), maar in het meevoetballen bleek de 27-jarige aanvaller niet meteen wat Frank Vercauteren en Vincent Kompany op het oog hadden.

Hoogstwaarschijnlijk verlaat Roofe het Lotto Park op definitieve basis en vangt Anderlecht dus een transfersom. De vraag rijst nu of paars-wit met dat geld op zoek gaat naar een vervanger. Momenteel blijven enkel Landry Dimata en Antoine Colassin over als opties in de punt. Anderlecht zou wel al een persoonlijk akkoord gevonden hebben met Mustapha Bundu.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Doet Anderlecht een goede zaak door Roofe te verkopen?

(867 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws