Opstelling: Clement wil Krmencik en Okereke samen aan het werk zien in oefenduel

Opstelling: Clement wil Krmencik en Okereke samen aan het werk zien in oefenduel

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 15:00di 04-08-2020 om 15:00

In aanloop naar de competitiestart van dit weekend heeft Club Brugge nog één oefenduel ingepland. Tegen Union Titus Pétange, een tegenstander uit Luxemburg, komen voornamelijk de invallers aan bod. Al hoopt Philippe Clement voorin mooie dingen te zien van enkele gevestigde waarden.

Uit de opstelling van Club blijkt dat Michael Krmencik en David Okereke de tandem in de spits zullen vormen. Beide heren hebben iets goed te maken na de verloren bekerfinale tegen Royal Antwerp FC (0-1). Terwijl Okereke daar nauwelijks een bal raakte, haalde zijn Tsjechische collega het wedstrijdblad zelfs niet. Tegen Union Titus Pétange moeten zij vertrouwen opdoen.

Ook Emmanuel Dennis is van de partij. De Nigeriaan was tijdens de voorbereiding vaker af- dan aanwezig vanwege transferperikelen, maar lijkt het seizoen nu toch minstens aan te vatten in dienst van Club. Andere bekende namen in de basiself van Blauw-Zwart zijn Siebe Schrijvers en Mats Rits.

De wedstrijd is, in tegenstelling tot veel van de voorgaande oefenwedstrijden, overigens niet live te volgen. Althans niet met beelden, want in de Club App en via de Twitter-pagina krijgen geïnteresseerden wel regelmatig geschreven updates te zien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie zie jij vaste spits worden bij Club Brugge?

(117 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws