Lamkel Zé verraste ook Leko: “Als hij wil blijven bij Antwerp, is hij welkom”

Lamkel Zé verraste ook Leko: “Als hij wil blijven bij Antwerp, is hij welkom”

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 12:44di 04-08-2020 om 12:44

Didier Lamkel Zé heeft een sterke bekerfinale achter de rug bij Antwerp. Blijft de middenvelder of niet? Coach Ivan Leko liet zich tijdens Extra Time uit over het woelwater.

Leko sloot Lamkel Zé weer in de armen en dropte hem meteen in de basis tegen Club Brugge. "We hebben in overleg - ook met de andere spelers - beslist om hem weer bij de groep te halen en onze kansen in de finale wat te vergroten", citeert Sporza de Kroatische oefenmeester.

Het is de vraag of Lamkel Zé in het gareel blijft. "Dag per dag", gaat Leko verder. "We zullen wel zien. Blijft hij? Ook dat zullen we dag per dag bekijken. Als hij wil blijven, is hij welkom. Wil hij vertrekken, dan wens ik hem veel succes. Dat is trouwens ook niet mijn beslissing. Ik ben alleen maar de trainer."

"Dat hij het zo goed zou doen in de bekerfinale, had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Ik verwachtte wat flitsen van hem. Maar ik heb gemerkt dat hij vanaf maandag heel gefocust was op de training en hij wilde echt weten hoe we zouden voetballen. Ik was aangenaam verrast door hem”, aldus Leko.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Lamkel Ze bij Antwerp blijven?

(164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws