Done deal: ‘Negende aanwinst van Buffalo's gespot bij KAA Gent'

Done deal: ‘Negende aanwinst van Buffalo's gespot bij KAA Gent'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 14:00wo 29-07-2020 om 14:00

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 10:46do 30-07-2020 om 10:46

Het Laatste Nieuws meldt dat KAA Gent zijn negende transfer bijna binnen heeft. De Buffalo’s waren nog op zoek naar versterking in het aanvallende compartiment en heeft dat gevonden in de naam van Tim Kleindienst van FC Heidenheim.

Afgelopen seizoen was Kleindienst goed voor veertien doelpunten in 27 wedstrijden voor de Duitse tweedeklasser die nipt naast promotie naar de Bundesliga greep. De 24-jarige spits scoorde nog twee keer in de terugwedstrijd voor promotie tegen Werder Bremen, maar dat volstond niet.

De 1m94 grote Kleindienst lag nog tot 2023 onder contract bij Heidenheim, maar zal aldus de overstap maken naar KAA Gent. ‘Kleindienst begon vanochtend in het Gentse UZ aan zijn medische en fysieke tests, die nog de hele dag zullen duren. Lopen die tests goed af, dan lijkt niets nog een overeenkomst in de weg te staan’, klinkt het.

KAA Gent ging eerder al Niklas Dorsch halen bij FC Heidenheim en lijkt nu dus een tweede speler van de Duitsers weg te plukken.

Update: Sportwereld spotte donderdag Kleindienst bij KAA Gent. Het is nog even de laatste formaliteiten afwerken en dan zal de Duitse aanvaller een contract voor vier seizoenen tekenen bij Gent. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede transfer van KAA Gent?

Ja
85%
Nee
15%
(344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws