Nog geen overeenkomst met Club Brugge: ‘Osayi-Samuel reist terug naar Engeland’

Nog geen overeenkomst met Club Brugge: ‘Osayi-Samuel reist terug naar Engeland’

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 19:30di 28-07-2020 om 19:30

Laatste update: woensdag 29 juli 2020 om 14:14wo 29-07-2020 om 14:14

Club Brugge staat op het punt om een akkoord te vinden met Bright Osayi-Samuel. Die Nigeriaan is in België en zou normaal gezien woensdag al medische testen afleggen. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Dinsdagmiddag raakte bekend dat Osayi-Samuel een privévliegtuig had genomen. Zijn bestemming was kennelijk Oostende, waar hij werd opgepikt door Club Brugge. De gesprekken verlopen gunstig en een akkoord lijkt in de maak te zijn. Enkel de medische testen kunnen nog roet in het eten gooien.

Osayi-Samuel zou iets minder dan 4,5 miljoen euro gaan kosten. Aanvankelijk wilde zijn club Queens Park Rangers meer dan vijf miljoen euro, maar uiteindelijk deden beide partijen water in de wijn. Met George Thomas heeft QPR inmiddels al een vervanger binnengehaald. 

Bij Club Brugge moet Osayi-Samuel zijn landgenoot Emmanuel Dennis doen vergeten. Die zit nog altijd met een transfer in het hoofd, maar speelde afgelopen zaterdag wel mee in de oefenmatch tegen Lille. 

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat het bezoek van Osayi-Samuel geen akkoord heeft opgeleverd met Club Brugge. De winger keert voorlopig terug naar het Verenigd Koninkrijk. Daar zullen de onderhandelingen worden voorgezet. Bij Club Brugge kreeg hij alvast een rondleiding in het trainingscomplex en een indruk van zijn mogelijke leefomgeving in Knokke-Heist.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws