'Arthur maakt ruzie en wil niet meer voor FC Barcelona spelen'

'Arthur maakt ruzie en wil niet meer voor FC Barcelona spelen'

27-07-2020 21:30
4

Arthur en FC Barcelona liggen op ramkoers. De Braziliaanse middenvelder heeft de club laten weten dat hij niet meer terugkeert uit Brazilië. Dat betekent dat Barcelona hem niet in kan zetten in de resterende Champions League-wedstrijden.

Dat melden meerdere Spaanse media maandag. Het heeft nooit echt geboterd tussen Arthur en Barcelona. De club verkocht hem onlangs voor 75 miljoen euro aan Juventus en dat lijkt voor beide partijen het beste. 

Arthur was na het behalen van de landstitel afgereisd naar zijn geboorteland en is niet van plan om nog terug te komen naar Spanje. Barcelona heeft laten weten juridische stappen te zetten als hij zijn plan daadwerkelijk doorzet. Arthur moest zich maandag melden voor een coronatest, maar kwam niet opdagen. 

Volgens Mundo Deportivo heeft Arthur er met de pet naar gegooid nadat zijn transfer naar Juventus afgerond was. Barcelona heeft hem gewezen op de houding van Miralem Pjanic, die na dit seizoen de omgekeerde weg bewandelt, maar zich nog altijd voor de volle honderd procent inzet voor Juventus.