UPDATE: 'Fenerbahçe vraagt twee miljoen voor Dirar, Club Brugge zoekt middenweg'

UPDATE: 'Fenerbahçe vraagt twee miljoen voor Dirar, Club Brugge zoekt middenweg'

24-07-2020 08:00 Laatste update: 27-07-2020 15:14
51

Nabil Dirar kan terugkeren naar de Belgische competitie. De 34-jarige flankspeler van Fenerbahce zou volgens het Turkse Skor zijn bezittingen reeds naar ons land opgestuurd hebben. Meer nog: Dirar heeft naar verluidt gesprekken gevoerd met… Club Brugge.

In Turkije staat Dirar nog onder contract tot medio 2022, maar de Marokkaan wil er graag vertrekken. In het verleden voetbalde de winger reeds 3,5 jaar voor de Bruggelingen. Nadien belandde Dirar via AS Monaco bij Fenerbahce. Ondanks de nieuwsberichten in Turkije lijkt een overgang naar Club Brugge best opvallend.

Het afgelopen seizoen kwam Dirar aan 27 wedstrijden in de Süper Lig. Daarin was hij goed voor twee doelpunten. De marktwaarde van de Marokkaan wordt dan weer geschat op 800.000 euro. In 2008 betaalde Club Brugge nog 1,80 miljoen voor hem, dat hem toen wegplukte bij KVC Westerlo. Een terugkeer naar ons land lijkt in de maak.

Update 27/7: Volgens Sporx staat Club wel degelijk op het punt om Dirar terug aan te trekken. De gesprekken met Fenerbahçe lopen al een tijdje, al is het water tussen beide partijen nog net wat te diep. De Turkse grootmacht vraagt twee miljoen euro voor Dirar, maar dat vindt Club aan de hoge kant. Beide clubs groeien wel naar elkaar toe.