'Arsenal en Real onderhandelen: geen toekomst in Madrid voor Ceballos'

'Arsenal en Real onderhandelen: geen toekomst in Madrid voor Ceballos'

19-07-2020 10:51
3

Arsenal wil Dani Ceballos behouden, maar de coronacrisis bemoeilijkt de onderhandelingen met Real Madrid. Dat meldt El Confidencial zondag. The Gunners zetten in op een nieuwe huurdeal, terwijl de Koninklijke liever wil verkopen.

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez vertelde al dat de situatie slecht is en dat er geen grote aankopen moeten worden verwacht. De Spaanse grootmacht hoopt vooral geld binnen te halen. Zo werd Achraf Hakimi al voor veertig miljoen euro verkocht aan Internazionale. Ook Ceballos staat op de transferlijst, aangezien voor hem weinig perspectief is onder trainer Zinedine Zidane.

Arsenal is tevreden over de 23-jarige middenvelder, maar kan zich eveneens geen grote transfersommen veroorloven. De Premier League-club wil hem daarom opnieuw huren en de negenvoudig Spaans international wil in Londen blijven, hoewel hij vermoedelijk meerdere aanbiedingen zal krijgen. Zowel Arsenal als Ceballos probeert Real te overtuigen. Volgens El Confidencial lijkt een nieuwe verhuur met verplichte optie tot koop van zo'n twintig miljoen euro de oplossing.

Ceballos was dit seizoen mede door blessures niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar na de coronabreak stond hij al zeven keer aan de aftrap. Zaterdag deed hij 88 minuten mee tijdens de 2-0 zege op Manchester City in de halve finale van de FA Cup.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie