Pech voor Deinze en Zulte Waregem: positieve coronatest zet streep door duel

Pech voor Deinze en Zulte Waregem: positieve coronatest zet streep door duel

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 16:00di 14-07-2020 om 16:00

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 16:14di 14-07-2020 om 16:14

Het oefenduel tussen KSMK Deinze en Zulte Waregem van komende zaterdag gaat niet door. Eén van de spelers van Deinze heeft namelijk positief getest op corona. Om welke speler het precies gaat, maakt de club niet bekend.

De kersverse promovendus uit Eerste Klasse B maakt het nieuws bekend op haar eigen website. Hoewel de betrokken speler geen symptomen vertoonde, is zijn test toch positief teruggekeerd. De volgende dagen zal hij in quarantaine moeten doorbrengen. Bovendien zal de hele spelerskern een nieuwe coronatest moeten ondergaan. Die staat deze donderdag gepland.

Voor de oefenwedstrijd met Zulte Waregem, die oorspronkelijk komende zaterdag op de agenda stond, wil Deinze geen enkel risico nemen. Zo zien beide clubs een interessante test wegvallen met het oog op het nakende seizoen. Momenteel is de groep van Zulte Waregem nog op teambuilding in de Ardennen, maar daar keert het vanavond nog van terug.

Het is overigens niet de eerste oefenpot die in het water valt. Eerder blies KRC Genk duels met KAA Gent en Eendracht Termien af nadat aanvaller Paul Onuachu een positieve coronatest had afgeleverd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Begrijp jij dat Deinze een streep zet door dit oefenduel?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws