'Spelers van Gent zijn gegeerd op transfermarkt, maar enkel David mag vertrekken'

'Spelers van Gent zijn gegeerd op transfermarkt, maar enkel David mag vertrekken'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 09:00ma 13-07-2020 om 09:00

KAA Gent is in trek op de transfermarkt. Naast Jonathan David is er ook de nodige interesse voor onder meer Michael Ngadeu, Roman Yaremchuk en Elisha Owusu. Maar de Buffalo's zijn duidelijk: buiten de Canadees is het niet geneigd iemand te laten vertrekken. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Concrete voorstellen – buiten voor David – ontvingen ze in Gent nog niet. 'Bij Gent beseft men wél dat meerdere spelers op de internationale radar staan, maar om daarop te anticiperen stuurt men krachtig signaal uit: clubs die hun oog hebben laten vallen op Ngadeu, Owusu of andere Yaremchuks, stuiten sowieso op een 'njet' vanuit het Gentse hoofdkwartier', klinkt het.

Ook inkomend haalde Gent al stevig uit op de transfermarkt. 'De filosofie in de Gentse bestuurskamer mag dan ook duidelijk zijn: men is niet van plan om de inkomende versterkingen teniet te doen door sterkhouders te laten gaan. Dat zou helemaal niet passen bij de torenhoge ambities. Gent staat financieel sterk genoeg om niet te moéten verkopen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Gent momenteel de tweede topclub van België?

Ja
50%
Nee, de eerste
7%
Nee, Gent staat op hetzelfde niveau van Anderlecht, Genk en/of Standard
28%
Nee, Gent staat nog onder Anderlecht, Genk en/of Standard
15%
(673 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws