Mogelijk zware blessure Smith overschaduwt oersaaie editie Bournemouth-Spurs

Mogelijk zware blessure Smith overschaduwt oersaaie editie Bournemouth-Spurs

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 21:02do 09-07-2020 om 21:02

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 21:03do 09-07-2020 om 21:03

Bournemouth en Tottenham Hotspur hebben er maar weinig aan gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken in het Vitality Stadium. De mogelijk zware blessure van Bournemouth-speler Adam Smith overschaduwt een verder matige wedstrijd van beide ploegen.

Bournemouth kon de punten goed gebruiken in de strijd om degradatie, maar The Cherries waren niet bij machte om kansen te creëren tegen een flets Spurs. De ploeg van trainer José Mourinho wilde al vroeg in de wedstrijd een penalty na een vermeende duw van Joshua King in de rug van Harry Kane, maar na inmenging van de VAR werd besloten geen strafschop toe te kennen.

Het was misschien wel het meest spraakmakende moment in de eerste helft. Spurs, dat begon met Toby Alderweireld en Jan Vertonghen in de basisploeg, wist de gehele wedstrijd niet eenmaal op het doel van Bournemouth te schieten. De thuisploeg deed het niet veel beter: slechts twee keer werd Spurs-keeper Hugo Lloris op de proef gesteld.

Het meest spraakmakende moment van de wedstrijd was dan ook de ogenschijnlijk zware blessure van Bournemouth-verdediger Adam Smith. Hij kwam hard in botsing met Ben Davies en werd minutenlang behandeld op het veld. Uiteindelijk werd hij op een brancard van het veld gedragen. 

Even dacht Bournemouth alsnog als winnaar van het veld te stappen en drie punten te pakken in de strijd tegen degradatie, maar de treffer van Callum Wilson werd na inmenging van de VAR afgekeurd wegens hands. Harry Wilson kreeg vervolgens nog de kans diep in de blessuretijd, maar hij vond Spurs-keeper Lloris op zijn pad.

Overige Premier League-uitslagen:
Everton - Southampton 1-1

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws