OFFICIEEL: Charleroi doet voor het tweede jaar op rij zaakjes met AC Milan

OFFICIEEL: Charleroi doet voor het tweede jaar op rij zaakjes met AC Milan

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 14:06do 09-07-2020 om 14:06

Sporting Charleroi sloot het vorige seizoen af op een historische derde plek en is vast van plan om die stijgende lijn door te trekken. De Zebra's maken er dan ook werk van om hun huidige spelerskern te behouden. In dat opzicht werd de huurdeal van Franck Tsadjout met plezier voor een jaar verlengd.

Charleroi leende de aanvaller al sinds vorige zomer van AC Milan. Daar komt nu dus een vervolg aan, want ook de komende twaalf maanden zal Tsadjout in het Zwarte Land te bewonderen zijn. Dat maakte Charleroi bekend via de eigen kanalen. Van een mogelijke aankoopoptie in de leenconstructie is geen sprake.

De twintigjarige Tsadjout voetbalt dus al een jaar op Mambourg, maar wacht wel nog steeds op zijn eerste basisplaats. Karim Belhocine gebruikte hem voornamelijk als invaller. In tien invalbeurten trof de aanvaller één keer raak. In de huidige voorbereiding viel Tsadjout wel al op met enkele doelpunten.

Mogelijk kan hij dus een stap vooruit zetten in de pikorde, te meer omdat de toekomst van Kaveh Rezaei hoogst onzeker is. Charleroi huurde de goalgetter van Club Brugge, maar is niet happig om veel geld op tafel te leggen om dat nog eens over te doen. Met Shamar Nicholson hebben de Carolo's nog een spits met potentieel rondlopen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws