'Club Brugge krijgt concurrentie van Besiktas en moet 4 miljoen euro betalen'

'Club Brugge krijgt concurrentie van Besiktas en moet 4 miljoen euro betalen'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 21:20zo 05-07-2020 om 21:20

Laatste update: zaterdag 11 juli 2020 om 13:57za 11-07-2020 om 13:57

Bij Club Brugge is het op transfervlak voorlopig nog bijzonder stil gebleven. Het wist Eduard Sobol voor een extra jaar vast te leggen, maar de echte versterkingen bleven voorlopig uit. Daar kan binnenkort verandering in komen.

Zo is Club Brugge toch op zoek naar een nieuwe flankspeler. Eerder werd Jordan Attah Kadiri al gelinkt aan de landskampioen, maar ook Junior Edmilson staat op het lijstje. Daarnaast heeft Club Brugge het vizier opnieuw gericht op Nana Ampomah, dat meldt Ghana Guardian.

De ex-speler van Waasland-Beveren degradeert met Fortuna Düsseldorf uit de Bundesliga en mag vertrekken bij de Duitse club. Daar hoopt Club Brugge nu van te profiteren. Bronnen binnen zijn entourage bevestigen alvast dat heel wat clubs interesse tonen, waaronder Club Brugge.

"Hij is geïnteresseerd om terug te keren naar België en Club Brugge is behoorlijk serieus", klinkt het. "Het oorspronkelijke plan was om een goed seizoen te kennen bij Düsseldorf en dan naar een grotere club in Duitsland of Engeland te trekken. Maar dat plan lukte niet en België zou ideaal zijn om een herstart te nemen. Het is bekend terrein voor Nana en Club volgt hem al sinds zijn tijd bij Waasland-Beveren", besluit men.

Update: Volgens Football Ghana heeft Club Brugge haar interesse in Ampomah nieuw leven ingeblazen. Als Blauw-Zwart de ex-speler van Waasland-Beveren in huis wil halen moet het volgens de bron vier miljoen euro op tafel leggen. Ook het Turkse Besiktas is in de race voor de handtekening van Ampomah.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws