Dessers werd vroeger afgewezen door Genk: De timing moet perfect zijn

Dessers werd vroeger afgewezen door Genk: "De timing moet perfect zijn"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 20:03do 02-07-2020 om 20:03

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 20:04do 02-07-2020 om 20:04

KRC Genk heeft donderdag Cyriel Dessers aan de pers voorgesteld. De 25-jarige spits maakt de overstap van de Nederlandse eersteklassers Heracles Almelo en ondertekende een contract voor vier seizoenen.

Dessers, opgegroeid in Limburg, mag vanaf nu de kleuren verdedigen van zijn droomclub. In het verleden was er al meermaals contact tussen spits en club, maar tot een akkoord kwam het nooit. "Als zevenjarige jongen ben ik hier testen komen afleggen, maar jammer genoeg ben ik niet bij de ploeg gekomen", vertelde Dessers aan Het Nieuwsblad.

"Er zijn wel een paar momenten geweest dat we dichter bij elkaar kwamen qua niveau, maar de timing moet ook perfect zijn. Nu is het voor mezelf en de club een goed moment. Ik besef wel dat het nu pas begint, maar ik ben naar hier gekomen met een doel: belangrijk worden en mooie momenten meemaken met de ploeg en supporters", besloot de nieuwe aanvaller van Genk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws