Joos ziet kandidatuur voor Rode Duivels: “Meer dan Januzaj en Thorgan Hazard”

Joos ziet kandidatuur voor Rode Duivels: “Meer dan Januzaj en Thorgan Hazard”

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 17:14wo 01-07-2020 om 17:14

Yannick Carrasco liet zich nog eens van zijn beste kan zien bij Atlético Madrid in de topper tegen FC Barcelona. Coach Diego Simeone liet de Rode Duivel in de basis staan en Carrasco stelde niet teleur.

Filip Joos zag Carrasco man van de wedstrijd worden en de buitenspeler gaf een kandidatuur voor de Rode Duivels. "In het postcoronatijdperk is wat Carrasco liet zien de beste Belgische prestatie die ik zag. Je moet er wel bij zeggen dat hij nog moet bevestigen, maar ik was gisteren echt blij.”

“Voor hem en voor de Rode Duivels”, gaat Joos verder. “Dit is een kandidatuur van iemand waarvan we een beetje dachten dat we hem kwijt waren. "Hoe goed Adnan Januzaj ook kan voetballen, als je dit zag, dan begrijp je wel waarom Carrasco toch een trede hoger staat. Als hij dit niveau kan bestendigen en zoveel werk opknappen, dan is zijn plaats in de selectie verzekerd."

Volgens Joos heeft Carrasco ook een streepje voor op Thorgan Hazard van Borussia Dortmund. "Voor de positie op de flank zoals die wordt ingevuld bij de Rode Duivels, denk ik dat Carrasco nog iets grotere troeven kan voorleggen dan Thorgan Hazard met wat ik nu gezien heb. Dat is wel oneerlijk, want Hazard draait een heel jaar mee. En dat is ook bij een topclub."

China
Carrasco keerde terug uit China en laat nu zien dat zijn kwaliteiten nog niet verdwenen zijn. "Het is na Axel Witsel nogmaals het bewijs dat je tegelijk in China niet automatisch overlijdt als voetballer en tegelijk een bewijs van de doodzonde dat die voetballers naar daar gegaan zijn, want ze zijn twee jaar in hun carrière kwijt", citeert Sporza.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws