Kara zag moeilijke periode bij Anderlecht aankomen: Kon mijn ogen niet geloven

Kara zag moeilijke periode bij Anderlecht aankomen: "Kon mijn ogen niet geloven"

20-06-2020 18:40
13

RSC Anderlecht investeerde na de komst van Marc Coucke en Luc Devroe flink in de eigen kern. Het haalde enkele spelers voor bijzonder grote sommen in huis, maar een succes werd dat niet. Dat zag ook Kara Mbodji.

De Senegalees was één van de spelers die door Coucke en co. werd aangetrokken. Zijn transfer werd geen succes, maar ook andere aanwinsten konden niet overtuigen. "Ik zag de moeilijke periode aankomen, want ik kon mijn ogen niet geloven welke spelers het nieuwe management haalde", zegt Kara bij La Capitale.

Met onder andere Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute heeft paars-wit nu andere mensen die het voor het zeggen hebben. "Ik hoop dat het project van Kompany slaagt, want ik heb nog altijd een Paars-Wit hart. Dat bloedt al te lang, maar het heeft tijd nodig. Iedereen zal zichzelf in vraag moeten stellen, ook Kompany", geeft Kara aan.

Onder Devroe en Coucke werden onder andere Antonio Milic, Bubacar Sanneh, Knowledge Musona, Yevheni Makarenko en Ognjen Vranjes gehaald. Zij moeten nu allemaal vertrekken bij Anderlecht of zijn al vertrokken.