OFFICIEEL: Twee vaste waarden wandelen gratis de deur uit bij Kortrijk

OFFICIEEL: Twee vaste waarden wandelen gratis de deur uit bij Kortrijk

20-06-2020 07:55
4

KV Kortrijk neemt met afscheid van twee vaste waarden. Zo worden de contracten van Elohim Rolland en Larry Azouni niet verlengd, waardoor zij gratis de deur uitwandelen in het Guldensporenstadion.

Dat nieuws deelt Kortrijk mee via de officiële kanalen. Rolland speelde in totaal vijf seizoenen voor de Kerels. Die waren – op het laatste seizoen na – een succes, want de Fransman speelde in totaal ruim honderd wedstrijden voor de Zuid-West-Vlamingen. De laatste maanden was de 31-jarige middenvelder echter op een zijspoor beland.

Azouni op zijn beurt maakte in 2017 de overstap van Nimes Olympique. Ook de Tunesiër was – net als Rolland – een vaste waarde bij Kortrijk. Zo kwam Azouni in totaal aan 76 wedstrijden in drie seizoenen. Ook de voorbije jaargang kwam de rechtsachter nog 21 wedstrijden in actie voor de Kerels.

Toch besliste Kortrijk om van beide heren afscheid te nemen. Voor hun posities haalden de Rood-Witten wel al vervangers in huis. Zo kwamen Gilles Dewaele (Westerlo) en Michiel Jonckheere (KV Oostende) de rangen versterken.