Ik heb bij Antwerp nooit een eerlijke kans gekregen van Bölöni

"Ik heb bij Antwerp nooit een eerlijke kans gekregen van Bölöni"

16-06-2020 19:00
5

Steve Colpaert (34) heeft Antwerp verlaten na liefst vier jaar zonder wedstrijd. Bij Gazet Van Antwerpen geeft hij aan dat hij Antwerp niets verwijt, maar Laszlo Bölöni geloofde duidelijk niet in hem. 

"Ik verwijt Antwerp niets, want de club bleef me correct behandelen en er was nooit een conflict", aldus Colpaert. "We praatten wel over mijn situatie, maar we kwamen er niet echt uit. Ach, ik kreeg nooit een eerlijke kans van Bölöni, maar ik heb wel voor een plaats in de ploeg gevochten en ik heb hard getraind. Ik wilde mezelf bewijzen tegenover de nieuwe T1 en het bestuur, maar ik kreeg nooit het gevoel dat er nog op mij werd gerekend."

Voor Colpaert was Antwerp zeker geen gouden kooi. "Mensen zouden eens moeten weten, want ik verdiende peanuts vergeleken met sommige anderen. Ik had financiële zekerheid, dat wel, en dat is de dag van vandaag, in tijden van corona, uiteraard niet onbelangrijk. Maar geloof me, ik had liever sneller weer gevoetbald. Met een contract in die B-kern blijven zitten, was zeker niet de bedoeling."

Nu heeft hij getekend bij Eendracht Aalst in 2e Amateur. "Ik hoop daar nog enkele leuke jaren als voetballer te beleven. En hopelijk mag ik straks nog eens echt traditioneel carnaval vieren", lacht de ex-Rode Duivel.