Januzaj blijft dromen van hoofdrol bij Duivels: Mijn doelpunt smaakt naar meer

Januzaj blijft dromen van hoofdrol bij Duivels: "Mijn doelpunt smaakt naar meer"

14-06-2020 17:10
5

Adnan Januzaj had voor de coronabreak de goede vorm te pakken. Hij had zich opgewerkt tot vaste rechtsbuiten bij Real Sociedad en droomde van zijn eerste EK. De coronacrisis kwam dus op een slecht moment, maar de 25-jarige Januzaj blijft dromen van een hoofdrol bij de Rode Duivels.

Hij is alvast tevreden met de contractverlenging van bondscoach Roberto Martinez. "We hebben een goeie band", vertelde Januzaj aan Het Nieuwsblad. "Ik ben heel blij dat hij zijn contract als bondscoach verlengd heeft. Hij selecteerde me voor het WK en ik probeer er alles aan te doen om er ook op het EK bij te zijn."

Tijdens de coronacrisis had Januzaj wel geen contact met Martinez. "Ik ga ervan uit dat hij mijn prestaties blijft volgen. Ik moet het bewijzen bij mijn club en klaar zijn voor elke selectie. Mijn doelpunt op het WK deed smaken naar meer. Helaas had ik een rugblessure, waardoor ik de ploeg niet meer kon helpen in de halve finale tegen Frankrijk. Ik was erbij op twee WK's, het zou een droom zijn ook een EK spelen."