'Club Brugge mag zich aan miljoenenbod verwachten voor De Ketelaere'

'Club Brugge mag zich aan miljoenenbod verwachten voor De Ketelaere'

14-06-2020 13:20
36

Club Brugge behaalde dit seizoen de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis. De ontdekking bij Blauw-Zwart was Charles De Ketelaere (19). Dat werd ook gezien door Atalanta Bergamo, dat vol voor de middenvelder gaat.

Eerder raakte al bekend dat de Italiaanse club het vizier heeft gericht op De Ketelaere. Volgens Calcio Line is Atalanta ook serieus van plan om binnenkort een bod uit te brengen op de middenvelder. De Italiaanse club denkt dat twaalf miljoen euro genoeg is om Club Brugge te overtuigen.

De kans lijkt echter klein dat Club Brugge ook overstag gaat voor dat bedrag. Na de doorbraak van De Ketelaere dit seizoen lijkt het komend seizoen volop de kaart van de aanvallende middenvelder te gaan kiezen.

In zijn debuutjaar kwam De Ketelaere in alle competities samen toch al 25 wedstrijden in actie voor de Bruggelingen. Daarin zorgde de aanvallende middenvelder voor twee doelpunten en drie assists. Club Brugge beloonde de jongeling dan ook al snel met een nieuw contract tot medio 2023.