OFFICIEEL: KVO heeft beet en stelt Duitse jeugdcoach aan als T1

OFFICIEEL: KVO heeft beet en stelt Duitse jeugdcoach aan als T1

07-06-2020 21:31 Laatste update: 21:47
11

KV Oostende heeft zijn nieuwe trainer beet. De Duitser Alexander Blessin tekende een contract voor twee seizoen aan de kust.

KVO komt op zijn website met het nieuws naar buiten. De Duitser Blessin moet de komende twee jaar voor successen zorgen bij de club. De Duitser dwong ook nog een optie op een extra seizoen af. Voor Blessin wordt het de eerste opdracht als hoofdcoach, eerder was hij aan de slag als jeugdtrainer.

"Ik ben heel dankbaar voor deze kans", toont de kersverse hoofdcoach zijn geluk. Blessin weet ook al welk voetbal we vanaf nu mogen verwachtten aan de kust. "De club wil aanvallend voetbal met veel jonge spelers. Dat is wat ik de voorbije acht seizoenen heb gedaan."

Blessin komt over van Red Bull Leipzig, waar hij de jeugd onder zijn hoede nam. De 47-jarige trainer staat te popelen om aan zijn nieuw avontuur te beginnen. "Ik kan niet wachten. Ik ben erg gecharmeerd door de stad en het stadion, de Belgische competitie is ook erg sterk. Ik kijk al uit naar de start van de competitie."