Laatste training Anderlecht: 'Iedereen wordt over twee weken terug verwacht'

Laatste training Anderlecht: 'Iedereen wordt over twee weken terug verwacht'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 16:03za 30-05-2020 om 16:03

Nadat RSC Anderlecht midden april besloot om de trainingen in aangepaste vorm te hervatten, komt er zaterdag een einde aan die trainingsperiode. Zo krijgen de spelers toch nog een korte vakantie, alvorens ze over twee weken terug aan de bak moeten.

Dat laat La Dernière Heure weten. Op 13 april bracht de beslissing van paars-wit om in volle coronacrisis de trainingen terug aan te vatten, nog heel wat gemoederen in beweging. Ook al waren ze bij Anderlecht niet de enige die terug begonnen te trainen, konden ze door die actie niet op veel begrip rekenen.

Vandaag (zaterdag) komt er dan toch een einde aan het seizoen voor de Anderlechtspelers. Ondanks de beslissing van de Pro League om de competitie af te sluiten, bleven ze doortrainen op Neerpede. Ook op de laatste training werden wel de nodige maatregelen in acht genomen. Zo verschenen onder andere Michel Vlap en Edo Kayembe met mondmasker.

De 'vakantie' voor de Anderlechtspelers zal echter maar echter maar van korte duur zijn. Iedereen wordt immers op 15 juni weer verwacht op de club om de voorbereidingen voor het komende seizoen op te starten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws