'Gent en Club moeten Italiaanse concurrentie vrezen voor Gaich'

'Gent en Club moeten Italiaanse concurrentie vrezen voor Gaich'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 20:02vr 29-05-2020 om 20:02

Laatste update: zaterdag 30 mei 2020 om 17:39za 30-05-2020 om 17:39

Afgelopen winter stond Club Brugge dicht bij een akkoord met het Argentijnse toptalent Adolfo Gaich. De spits wilde richting Europa trekken, maar zijn club San Lorenzo gaf toen nog niet toe. Nu wil één van de rivalen van Club Brugge daarvan profiteren.

De Argentijnse club zit inmiddels in de financiële problemen en moet dringend enkele spelers verkopen. Eén van die spelers is Gaich. Hij wordt gevolgd door heel wat Europese clubs. TyC Sports meldt dat naast Club Brugge ook... KAA Gent interesse toont.

Afgelopen winter werden er nog bedragen van rond de achttien miljoen euro genoemd om Gaich over te nemen. Die prijs heeft San Lorenzo inmiddels noodgedwongen moeten laten zakken. De spits zou deze zomer voor zo'n dertien miljoen euro overgenomen kunnen worden.

Nog steeds een bijzonder pittige som, zeker voor KAA Gent. Met een mogelijke verkoop van Jonathan David, waar Gent minstens 25 miljoen euro voor hoopt te krijgen, zou het wel genoeg fondsen binnenhalen om Gaich aan te trekken.

Update: Naast Club en Gent, toonden eerder ook al FC Barcelona en AS Roma interesse in de aanvaller. Daar komt met Inter nu een nieuwe grote naam bij. Hij zou er de concurrentie moeten aangaan met Romelu Lukaku en landgenoot Lautaro Martinez. Die laatste wordt echter ook in verband gebracht met een transfer, waardoor de deur voor Gaich bij de Italianen enkel maar groter open zou komen te staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws