Ook Standard opent abonnementenverkoop: zelfde tarieven, vergoeding Play-Off 1

Ook Standard opent abonnementenverkoop: zelfde tarieven, vergoeding Play-Off 1

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 15:45wo 27-05-2020 om 15:45

In navolging van heel wat andere clubs uit de Jupiler Pro League heeft nu ook Standard Luik de nieuwe abonnementenverkoop aangekondigd. Vanaf 3 juni kunnen de trouwe fans zich een seizoenskaart aanschaffen. Dat zal gebeuren aan hetzelfde tarief.

Door de coronacrisis is het bij alle clubs uitkijken naar eventuele compensaties richting de eigen aanhang. Allereerst kiest Standard ervoor om dezelfde prijzen te hanteren als in het afgelopen seizoen, meldt de club op haar website. De Rouches verzekeren wel dat ze wedstrijden zonder publiek zullen vergoeden.

Datzelfde geldt voor de Play-Off-1-matchen die in normale omstandigheden volop aan de gang zouden zijn. Fans die al een mini-abonnement hadden, zullen het equivalent van dat bedrag als korting krijgen op de aankoop van een abonnement voor het reguliere seizoen. Daarvoor is overigens een voorrangsperiode van kracht. Die loopt tot en met 4 juli. Pas op 14 juli start de vrije verkoop.

Tot slot heeft Standard nog twee kleine geschenkjes in petto voor de aanhang. De Luikse supporters krijgen allemaal een stoffen mondmasker in de bus in de kleuren van hun favoriete club. Daarnaast mogen ze zich verheugen op een bundel bonnen ter waarde van duizend euro. Die kunnen ze besteden bij de commerciële partners van Standard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws