Antwerp stelt donderdag Leko en technische staf voor: ‘Exit De Decker?’

Antwerp stelt donderdag Leko en technische staf voor: ‘Exit De Decker?’

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 08:46di 26-05-2020 om 08:46

Laatste update: woensdag 27 mei 2020 om 19:28wo 27-05-2020 om 19:28

De toekomst van Wim De Decker blijft onzeker bij Royal Antwerp Football Club. Nu meldt Het Laatste Nieuws dat de coach wellicht zal vertrekken op de Bosuil.

Nieuwe hoofdtrainer Ivan Leko heeft zijn eerste dag bij Antwerp eropzitten. ‘De nieuwe coach van Antwerp zat samen met het bestuur. Wellicht hadden ze het over de invulling van zijn technische staf. Wim De Decker (38) zal daar in principe geen deel meer van uitmaken’, klinkt het.

Drie jaar lang was De Decker de T2 van Laszlo Bölöni. De Decker bracht Antwerp naar eerste klasse als hoofdtrainer, maar nam vervolgens een stapje terug. De kans is klein dat hij blijft. ‘Dat heeft niets te maken met zijn kwaliteiten. Wel met het feit dat hij moeilijk in te passen is in de staf van Leko - die waarschijnlijk zal bestaan uit Rudi Cossey en Edward Still.’

Donderdag wordt Leko met zijn nieuwe staf voorgesteld. ‘Wat het bestuur van Antwerp voorstelt, matcht niet met wat De Decker wil en vice versa. Een afscheid lijkt aldus onafwendbaar.’

Update: Antwerp zal donderdag om 10u30 Ivan Leko en zijn technische staf voorstellen. De persconferentie zal LIVE te zien zijn op VoetbalPrimeur.be. De hamvraag blijft wat er zal gebeuren met Wim De Decker. Er wordt gefluisterd dat hij Antwerp zal verlaten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws