OFFICIEEL: Antwerp stelt Leko aan als nieuwe coach

OFFICIEEL: Antwerp stelt Leko aan als nieuwe coach

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 17:56wo 20-05-2020 om 17:56

Laatste update: woensdag 20 mei 2020 om 18:34wo 20-05-2020 om 18:34

Antwerp FC heeft een nieuwe coach gevonden. Ivan Leko, ex-trainer van Club Brugge, wordt aangesteld als de opvolger van Laszlo Bölöni.

Antwerp nam onlangs afscheid van Bölöni, waardoor er naar een nieuwe coach moest worden gezocht. Dat is Ivan Leko geworden, die kampioen werd met Club Brugge. Hij moet voor successen gaan zorgen bij The Great Old. De Kroaat werd al gespot met voorzitter Paul Gheysens, een deal zou binnenkort bekend worden gemaakt. Bij Antwerp krijgt hij een contract voor twee seizoenen.

Na de titel met Club Brugge trok Leko vorige zomer naar Al Ain, maar dat avontuur stopte al in december. Het clubbestuur van Antwerp ziet in de Kroaat het ideale trainersprofiel, eentje met vuur en passie. Bij Antwerp wil hij ook Edward Still en Rudi Cossey, zijn assistenten bij Club Brugge, meenemen.

Update: Antwerp heeft de komst van Leko inmiddels ook officieel bekend gemaakt. De Kroaat heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. Duidelijkheid over zijn technische staf is er nog niet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws