‘Droomtransfer voor Dennis lonkt, twee Europese topclubs in beeld’

‘Droomtransfer voor Dennis lonkt, twee Europese topclubs in beeld’

19-05-2020 07:15
31

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge komende transferperiode zal meewerken aan de droomtransfer voor Emmanuel Dennis. Vooral Arsenal en Borussia Dortmund worden genoemd.

De 22-jarige Dennis heeft een sterk seizoen achter de rug bij Club Brugge. De winger maakte ook indruk in de Champions League en staat voor een toptransfer. Verschillende Europese clubs staan in de rij, maar Dennis zou de voorkeur hebben voor een transfer naar Engeland.

De kans dat Dennis volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt is klein. ‘Zijn entourage bevestigt dat Dennis op het lijstje staat bij een reeks ploegen uit de Premier League. Engelse media lieten de naam van Arsenal al vallen. En er is ook interesse uit Duitsland van onder meer Dortmund’, klinkt het.

‘Ook coach Philippe Clement bevestigde na het behalen van de landstitel al dat Dennis klaar is voor een nieuwe stap. Een vertrek forceren is evenwel niet aan de orde. Zijn entourage wacht geduldig af tot er een club op de proppen komt die het juiste bedrag neertelt.’ Het enige struikelblok van een transfer kan de coronacrisis zijn.