Bölöni lijkt aangeslagen na vertrek bij Antwerp: Moet dit verwerken

Bölöni lijkt aangeslagen na vertrek bij Antwerp: "Moet dit verwerken"

14-05-2020 20:34
4

Het leek al even in de maak, maar donderdag kwam dan toch de bevestiging. Antwerp en Laszlo Bölöni besloten om niet verder met elkaar door te gaan. Dat leek toch enigszins aan te komen bij Bölöni.

De Roemeen gaf zelf al aan misschien uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Bij VTM Nieuws kwam de coach in een reactie toch enigszins verslagen over. "Ik wil momenteel nog niets zeggen", gaf hij aan.

"Het is nog te vroeg. Ik heb even tijd nodig om dit verwerken. Misschien wil ik over drie of vier dagen wel iets kwijt. We zullen dat op het moment zelf wel zien", klonk het.

In juni van 2017 kwam Bölöni naar Antwerp. De club was toen net gepromoveerd naar het hoogste niveau. In het eerste seizoen op het hoogste niveau greep The Great Old nipt langs Europees voetbal. In het tweede seizoen versierde Antwerp wel een ticket voor de voorronde van de Europa League. In de Play-Offs liep het mis tegen AZ.

Dit seizoen loodste Bölöni Antwerp naar de vierde plaats in de stand en de bekerfinale. Toch zat er lange tijd ruis op de lijn tussen de trainer en de club.