UPDATE: Anderlecht deelt trots vlotte verkoop van mondmaskers mee

UPDATE: Anderlecht deelt trots vlotte verkoop van mondmaskers mee

02-05-2020 11:05 Laatste update: 21:00
78

Net als zowat alle andere clubs uit de Jupiler Pro League ziet RSC Anderlecht heil in gepersonaliseerde mondmaskers. Zaterdag komt de Belgische recordkampioen naar buiten met liefst drie ontwerpen.

Supporters van Anderlecht die een mondmasker nodig hebben, weten dus waar ze terecht kunnen. Anderlecht opteerde meteen voor drie verschillende stijlen: eentje in het kenmerkende paars, eentje in het wit met paarse accenten en eentje in het zwart. Natuurlijk kan ook een toepasselijke slogan niet ontbreken. 'In Health We Trust', zo hoopt Anderlecht de maskers aan de man te brengen.

De winst van elk verkocht mondmasker zal rechtstreeks naar het Joseph Bracops-ziekenhuis in Anderlecht gaan. Concreet kunnen geïnteresseerden een pakket van drie maskertjes aankopen online. In totaal kost dat vijftien euro. Drie euro daarvan zal naar lokale ziekenhuis overgemaakt worden. Op die manier hoopt paars-wit de zorgverleners een (financieel) hart onder de riem te steken.

UPDATE: Ook de mondmaskers verkopen net zoals die van Club Brugge en KAA Gent als zoete broedjes. RSC Anderlecht gaf zaterdag mee dat het al maar liefst 15.000 stuks heeft verkocht.