Lukaku zag doodzieke ploegmaat bij Inter: 'Hij viel bijna flauw'

Lukaku zag doodzieke ploegmaat bij Inter: 'Hij viel bijna flauw'

21-04-2020 18:28
3

In Italië sloeg de coronacrisis hard toe en kregen ook de voetballers er mee te maken. Zo moesten onder andere de spelers van Inter allemaal in quarantaine gaan. Romelu Lukaku gelooft ook dat hij het virus samen met heel wat andere ploegmaats heeft gekregen.

"In januari hadden we een week vrij. We kwamen terug en ik zweer dat er 23 van de 25 spelers ziek waren. Geen grap", vertelt hij in een Instagramgesprek met Kat Kerkhofs voor VIER. "We speelden thuis tegen het Cagliari van Radja Nainggolan en na 25 minuten moest één van onze verdedigers van het veld. Hij kon niet meer en viel bijna flauw", geeft de Rode Duivel aan.

Volgens Lukaku is het virus ook zeker geen lachertje. "Iedereen was aan het hoesten en had koorts. Ook ik had er last van. Ik kreeg het bij mijn opwarming veel warmer dan normaal. Ik had al jaren geen koorts meer gehad", vertelt hij.

"Na de wedstrijd stond er nog een etentje met genodigden van Puma op het programma, maar ik heb bedankt en ben direct naar bed geweest", klinkt het. Zekerheid heeft Lukaku echter nog niet gekregen. "We zijn toen nooit getest geweest op corona, dus helemaal zeker zullen we het nooit weten", besloot Lukaku.