'KV Mechelen neemt binnenkort afscheid van ouderdomsdeken én promotieheld'

'KV Mechelen neemt binnenkort afscheid van ouderdomsdeken én promotieheld'

Gepubliceerd: zaterdag 18 april 2020 om 08:15za 18-04-2020 om 08:15

KV Mechelen neemt na dit seizoen afscheid van Clément Tainmont (34) en Bram Castro (37). De ouderdomsdekens zagen hun aflopende contract niet verlengd worden, waardoor zij op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging.

Even was er nog hoop op een nieuw contract, maar volgens Het Nieuwsblad is Mechelen nu zeker van zijn zaak. Zowel Tainmont als Castro zagen hun optie op een extra jaar niet gelicht worden, waardoor zij op 30 juni transfervrij op zoek kunnen naar een nieuwe uitdaging.

Tainmont kwam begin 2018 over van Sporting Charleroi. In datzelfde seizoen ontpopte de Fransman zich tot promotieheld voor Mechelen. In de promotiefinale tegen Beerschot trapte Tainmont zijn team met het winnende doelpunt weer naar de hoogste klasse. Dit seizoen kwam de linkspoot minder aan spelen toe.

Castro kwam op het einde van het seizoen dan wel in actie, dat kwam door het kruisbandletsel bij eerste doelman Yannick Thoelen. De 37-jarige goalie toonde zich een betrouwbaar alternatief, maar toch kiest Mechelen voor verjonging naar volgend seizoen toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws