'Anderlecht krijgt geld terug van Nasri, dat niet meer wakker ligt van Fransman'

'Anderlecht krijgt geld terug van Nasri, dat niet meer wakker ligt van Fransman'

17-04-2020 11:20 Laatste update: 20-04-2020 08:44
47

Wat doet Samir Nasri op dit moment? Volgens La Dernière Heure moet RSC Anderlecht momenteel het antwoord schuldig blijven op die vraag. De Waalse bron stelt dat Anderlecht al weken niets meer hoort van de Fransman.

Bij RSC Anderlecht zijn de trainingen terug hervat. Nasri was niet van de partij in Neerpede. Of Nasri momenteel individueel traint, is ook maar de vraag. Toen de coronacrisis uitbrak gaf Anderlecht al haar spelers huiswerk mee of fit te blijven. Via Strava moesten ze die gegevens bijhouden. Nasri deed dat volgens La Dernière Heure evenwel niet.

De voorbije weken bleef het ook stil rond Nasri. Hij gaf amper een teken van leven. Op Instagram deelde hij bijvoorbeeld maar één post. Het was een eerbetoon aan Pape Diouf, de voormalige voorzitter van Marseillie, die stierf aan de gevolgen van het coronavirus.

Nasri zou momenteel aan zijn comeback moeten werken, maar die zal niet voor bij Anderlecht zijn. 'In Anderlecht is niemand meer in hem geïnteresseerd. De club rekent niet meer op hem. De enige troost is dat Nasri zo lang geblesseerd was dat de verzekering een deel van zijn loon betaalt', aldus La Dernière Heure.

Update: Nasri liet al een hele poos niks van zich horen, maar daar ligt Anderlecht niet meer wakker van. Volgens Het Laatste Nieuws recupereert paars-wit een groot deel van zijn loon door de verzekering, aangezien Nasri al van oktober buiten strijd is.