Simons reageert na einde van tijdperk bij Club Brugge: Hoop ooit terug te keren

Simons reageert na einde van tijdperk bij Club Brugge: "Hoop ooit terug te keren"

17-04-2020 10:15
9

Met Timmy Simons verliest Club Brugge een boegbeeld. De voormalige Rode Duivel trekt naar Zulte Waregem. Bij Essevee wordt Simons de assistent van Francky Dury. Simons reageerde ondertussen op zijn overgang. 

Simons was het voorbije seizoen bij Club Brugge aan de slag als trainer van de U16. "Ik kijk met het allerwarmste gevoel terug op 12 jaar bij Club Brugge, mijn Club kan ik wel zeggen. Het voorbije jaar bij de U16 was fantastisch. Voor ik de uitdaging bij de U16 aanging twijfelde ik of dit de goeie stap was, maar na één jaar als trainer in de Club Academy kan ik het enkel aanraden aan alle toekomstige trainers", stelt Simons op de website van Club Brugge.

Simons neemt afscheid van zijn Club Brugge, maar droomt nu al van een comeback bij Blauw-Zwart. "De Club Academy is een uitstekende omgeving om te groeien, als speler maar dus ook als coach. Dat jaar was een enorme verrijking. Ik kreeg een mooi aanbod van SV Zulte Waregem waar ik nu graag op inga, om verdere ervaring op te doen. Ik hoop ooit bij Club te kunnen terugkeren als (hoofd-)trainer, dat blijft mijn ambitie!”