Zaakwaarnemer van Barça-target: 'Wie zou er niet naast Messi willen spelen?'

Zaakwaarnemer van Barça-target: 'Wie zou er niet naast Messi willen spelen?'

11-04-2020 15:30
1

De zaakwaarnemer van Lautaro Martínez spreekt tegen dat een transfer van de Argentijn naar FC Barcelona al een uitgemaakte zaak is. Wel stelt Alberto Yague dat de spits van Internazionale vereerd is door de Catalaanse belangstelling.

"Wie zou er niet naast Lionel Messi willen spelen?", zegt de belangenbehartiger tegen Marca. "Toen Lautaro het over de wedstrijden had die ze samen speelden in het nationale team, zei hij dat het een droom was. Stel je eens voor dat je zo jong bent en al voor Argentinië en met Messi speelt. Maar verder praat hij er niet veel over, hij is een ingetogen jongen."

"Zijn hoofd slaat niet op hol door de interesse van grote clubs, maar er is ook niets officieel", vervolgt Yague. "Het zijn geruchten. Ik word gebeld uit Madrid, uit Barcelona en uit Engeland. Ze zeggen dat Real hem wil, dat Barça hem wil en dat Chelsea hem wil, maar ik zou liegen als ik zeg dat er iets is. Ja, we praten wel met mensen die niet direct betrokken zijn bij clubs, dat zijn contacten."

Martínez heeft naar verluidt een transferclausule van 111 miljoen euro bij Inter. De 22-jarige aanvaller scoorde zestien keer in 31 optredens dit seizoen.