'Cercle Brugge maakt spelers technisch werkloos; maar doet inspanning voor Storck'

'Cercle Brugge maakt spelers technisch werkloos; maar doet inspanning voor Storck'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 14:55za 04-04-2020 om 14:55

Het zijn vreemde tijden bij Cercle Brugge. De verenging maakte haar spelers technisch werkloos en doet er ondertussen alles aan om trainer Bernd Storck aan boord te houden.

Door de coronacrisis voelde Cercle Brugge zich genoodzaakt om haar spelers technisch werkloos te maken. De trainers zijn dat op dit moment nog niet. "Maar ook met hen willen we een regeling treffen", stelt voorzitter Vincent Goemaere in Sportwereld.

Ondertussen is het nog niet duidelijk waar de toekomst van Storck ligt. Cercle Brugge wil graag met de trainer verder. Volgende week wordt duidelijk of het huwelijk na de redding blijft duren. "We hebben hem een heel goed voorstel gedaan want we willen graag verder met hem."

Cercle Brugge snapt dat Storck houden niet zo eenvoudig wordt. "Storck is bij ons nog populairder geworden en we beseffen dat we niet de enige club zijn die hem als trainer wil. Er zullen kapers op de kust zijn maar hij is graag bij ons en kan hier ook zijn visie uitwerken, ik heb er goede hoop op dat hij blijft. Hij heeft beloofd om deze week te beslissen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat Storck volgend seizoen nog de trainer is van Cercle Brugge?

(99 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws