Ronaldo koopt na 'twee maanden ruzie' iMacs voor complete Juventus-selectie

Ronaldo koopt na 'twee maanden ruzie' iMacs voor complete Juventus-selectie

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 13:09zo 29-03-2020 om 13:09

De hele selectie van Juventus heeft dankzij Cristiano Ronaldo een iMac in huis. Dat vertelt doelman Wojciech Szczesny in de Poolse talkshow Prosto w Szczenę. Aanleiding is de rode kaart van de Portugese vedette in 2018 tegen Valencia.

Ronaldo botste bij zijn Champions League-debuut voor Juventus met Valencia-verdediger Jeison Murillo en werd tot zijn grote onbegrip van het veld gestuurd. Op dat moment stond Massimiliano Allegri nog aan het roer in Turijn. De Italiaanse trainer hield er een stevige gedragscode op na, waardoor Ronaldo gloednieuwe Apple iMacs voor de hele selectie moest betalen.

Dat ging echter niet vanzelf: pas na twee maanden ging Ronaldo overstag, vertelt Szczesny. "Ja, we hebben allemaal een iMac. Het duurde erg lang, omdat hij die rode kaart niet kon verwerken en bij hoog en laag volhield dat hij niets verkeerd deed. Het heeft hem wat gekost, ongeveer twee maanden ruzie, maar we hebben allemaal een iMac ontvangen."

De regels van Allegri golden ook als een speler te laat kwam voor de training. Het overkwam Szczesny. "Ik dacht dat het dinsdag was, maar het bleek woensdag te zijn die dag. Allegri belde me op en zei dat iedereen er al was. Toen ik een half uur te laat op het trainingsveld verscheen, zei iedereen al: oh, we krijgen cadeautjes! Ik heb uiteindelijk een koptelefoon gekocht voor de jongens."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws