Neville slingert opvallende mening over vervolg competitie de wereld in

Neville slingert opvallende mening over vervolg competitie de wereld in

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 21:45za 28-03-2020 om 21:45

Laatste update: zaterdag 28 maart 2020 om 21:46za 28-03-2020 om 21:46

Gary Neville slingert een wel heel opvallende mening de wereld in. De Sky Sports-analist roept op om de transfermarkt het hele seizoen open te houden. Ook moeten alle aflopende contracten worden verlengd zodat het seizoen afgemaakt kan worden.

'Maak dit seizoen in een kort tijdsbestek af als het veilig is', schrijft Neville als eerste punt op Twitter. 'Speel het volgende seizoen dichter op elkaar als dat nodig. Open de transfermarkt in mei en hou hem open tot het einde van het seizoen 2020/2021. Verleng het contract van de spelers zodat 2019/2020 afgemaakt kan worden.' Neville hoopt ook dat er een noodfonds komt voor Engelse clubs in nood.

Neville kwam eerder al met het idee om in een extreem kort tijdsbestek wedstrijden te spelen. Hij hoopt dat er tien dagen lang iedere dag gespeeld wordt. Dat idee werd afgeschoten, maar Neville trekt zich daar weer weinig van aan.

'We horen hier waarschijnlijk niets meer over als het voetbal weer begint. Ik twijfel er niet aan dat er negen à tien dagen lang elke dag gespeeld wordt. De contracten zullen misschien tijdelijk verlengd worden als dat nodig. Dat zal de bond moeten accepteren.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws