Vandenbempt wil zelfs voetbal in leeg stadion: Zou gat in de lucht springen

Vandenbempt wil zelfs voetbal in leeg stadion: "Zou gat in de lucht springen"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 15:18di 24-03-2020 om 15:18

Door de coronacrisis wordt er al een poos niet meer gevoetbald in ons land. Heel wat voetballers en journalisten zagen voetbal ook niet zitten zonder supporters. Al begint men daar stilaan anders over te denken.

Zo begint het voetbalbeestje toch te kriebelen bij radiostem Peter Vandenbempt. "Is voetballen zonder publiek beter dan helemaal geen voetbal? Als je me dat een week geleden had gevraagd, dan had ik gezegd: “Neen, niet voetballen zonder publiek, want dat gaat voorbij aan alles wat voetbal moet zijn: ambiance en sfeer. Maar na 1 week in “voetbal-quarantaine” denk ik er al helemaal anders over", zegt hij bij Sporza.

Voetballen zonder publiek? Hij zou het nu toch zien zitten. "Ik zou een gat in de lucht springen als ik over een maand of later naar een leeg stadion mag gaan en verslag mag uitbrengen van een voetbalwedstrijd. Het mag zelfs vanuit een cel op de VRT zijn. En we zijn nog maar één week ver. Als je me na twee weken die vraag stelt, zal ik nog luider "ja" zeggen", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws